Posted on Leave a comment

Autumn candles – ideas and creations

Get inspiration for your autumn candles

Autumn is landing slowly, cool mornings, darkening evenings. It’s good to sit around in a cosy, warm room near a candle light. And if you make this candle yourself… Here are some interesting ideas how to make simple autumn candles for your living room. You can use apples, nuts, corns, ahorns, marrones to decorate your autumn eveninglight. Check out my moodboard and our creations in the magic workshop. If you have made your own creation I am always happy to see some new ideas. 

These beautiful candels are for your inspiration:

These are our creations in our magic – workshop “Varázsműhely”:

Ôszi gyertya ötletek

Megérkezett az ősz, egyre korábban sötétedik, hűvösek a reggelek és esténként jól esik bekucorodni a meleg szobába egy gyertya fénye mellé. És ha ezt a gyertyát még mi csináltuk, akkor még nagyobb az öröm. Először is szeretnék egy-két ötletet megosztani veletek, amit a neten tallózva találtam. Egyszerű és mégis dekoratív megoldások, a természetben is megtalálható anyagok felhasználásával készített mécseseket mutatok be. Felhasználhatunk almát, kukoricát, makkot, gesztenyét, dióhéjat, vagy akár még magát a tököt is.

A lányokkal a “Varázsműhelyben” minden ősszel készítünk mécsest, vagy dekoratív gyertyát. Ezek közül mutatok be egy-két szépen sikerült alkotást. További ötleteket pedig a Médiatárban találtok.

Ha ti is készítettetek egy két mécsest én minden alkotást szívesen látok <3

Leave a Reply