Posted on Leave a comment

Owls everywhere

Lavender filled owls everywhere

I have a dougther (10y) and she is a big fan of Harry Potter so obviously the ultimate animal she wants to own is an owl. “Unfortunately” we have a cat so it is not possible, but one day she came up to me with a plan her own design line of owls. If it is not possible to own a real bird lets go for the next best thing “your imagination”. I have made some adjustments to her drawing to create the pattern, but  all the credits go for her. See some of our creations below, or my owls in the shop.

minibagik 2

Owl design by a 10 years old.

Here comes all of my own creations. Pillows, bags. keyrings and even necklaces. I make in every shape and color owls. But the most important thing in each is to make the eyes big and sad, somehow sleepy. If you make a new owl creation, please send me your photo about it.

And here comes some inspirations from pinterest. They are all very cute and adorable:  🙂

 

With owl’s love: Masni Mesi

 

Levendulával töltött baglyok körülöttem

10 éves lányom Julcsi imádja a Harry Potter történetet és mindenáron szeretett volna egy baglyot. “Sajnos” már van egy macskánk és persze a bagoly védett állat, így nem kaphatott egyet sem. Szomorúan beletörődött, de másnap már egy kis rajzzal állt elém, egy saját tervezésű baglyocskával. Együtt kidolgoztuk a részleteket és elkészültek a különböző színű példányok. Óriási elismerés az új designernek. Az első képen láthatóak Julcsi baglyocskái, amik a webshopban is megtalálhatók. A következő képgalériában találhatók saját tervezésű baglyos munkáim: párnák, táskák, kulcstartók és nyakláncok. Mindenféle formájú és színű baglyot gyártok, mert nekem is kedvenc állataim közé tartozik. Az egyik legfontosabb, hogy a szemeket nagyon erőteljesen, sokatmondóan dolgozzuk ki. Nagy szomorú, fáradt szemek jól mutatnak a kisállatokon. Az utolsó képgalériába pedig a pinterestről szemezgettem ötleteket nektek. Várom továbbra is fotóitokat elkészült baglyos munkáitokról…:) Baglyos üdvözlettel: Masni Mesi

Leave a Reply